Home Agenda Clublied Boskant Kermis Thema huwelijk LepKpel Over ons Contact Privacy Beleid
 
 

Thema huwelijk

Zwervershuwelijk!

Ooit waren Jacques Sjofél en Dorothea Kartonnage rijk!
Ooit genoten ze van mooie kleding en spullen!
Allebei hebben ze door verkeerde keuzes, geen cent meer te makken!
Hij sjouwt rond met zijn winkelwagen, zij slaapt tegenwoordige in een doos.
Zwervend door de straten van Rooi hebben zij elkaar gevonden. Op zoek naar een slaapplaats komen ze uit bij “Zalencentrum de Beurs”.
Eenmaal binnen bleek de hele zaal vol te zitten…

zouden dat allemaal daklozen zijn…….?


Sjofele Sjakie en Dozige Doortje zullen elkaar het ja-woord geven rond 11.00 uur onder de overkapping van de Ritakerk te Boskant.

Om 12.00 begint in “De Vriendschap” de koffietafel.(kaarten verkrijgbaar bij “De Vriendschap”)

Om 14.15 begint het feest en is er de gelegenheid het prille bruidspaar te feliciteren.

Jacques Sjofèl of wel “Sjofele Sjakie” is beter bekend als Eric de Graauw. Eric heeft 3 kinderen, Audrey (21), Jurgen (19) en Martijn (17) en woont samen met Anne-Marie. Hij heeft 6 jaar in de Raad van Elf van Stichting Papgat gezeten waar hij met verschillende commissies is bezig geweest. In die 6 jaar is hij ook 4 jaar lid van het bestuur geweest. Sinds vorig jaar heeft hij zich bij de oudste club van Papgat aangesloten, CV de Papbuik. Ook in deze club vervult hij weer een taak in het bestuur nl die van het Secretariaat.

Dorothea Kartonnage of wel “Dozige Doortje” is beter bekend als Doriene Eijkemans. Doriene is getrouwd met Richard en zij hebben 3 kinderen Jenita (22), Senna (19) en Ruben (16). Doriene werkt als administratief medewerkster op 2 basisscholen in Sint-Oedenrode. In haar vrije tijd sport ze regelmatig en speelt ze tenorsaxofoon. Verder is zij altijd actief bezig voor carnavalsclub C.C. de Lèpkes in Boskant.

Eric en Doriene spelen komende carnaval samen de hoofdrol tijdens het themahuwelijk. Een geweldig carnavalesk toneelstuk dat jaarlijks op carnavalsdinsdag plaatsvindt bij de Vriendschap in Boskant. Met een geweldige, enthousiaste groep mensen om hen heen, vormen ze voor 1 dag een nieuwe familie. Ze hebben maar 1 doel voor ogen; veel lol hebben, veel plezier maken met heel veel ruimte voor een geintje.

De organisatie wenst het bruidspaar en de familieleden een prachtige dag toe en hoopt weer net als voorgaande jaren op vele belangstellenden.