Home Agenda Clublied Boskant Kermis Thema huwelijk Over ons Contact
 
 

Thema huwelijk

Het plat Amsterdams huwelijk!

Eindelijk komt het dan toch tot een huwelijk tussen Leipe Arie uit de Kinkerstraat en Sjenet uit de Warmoesstraat en hun joekel Whiskey.

Na jaren van met elkaar rotzooien treden ze op dinsdag 13 februari 2018 in het onechte huwelijk, welke zal plaatsvinden op het bordes van de Rita kerk te Boskant. Dat dit huwelijk uiteindelijk dan toch tot stand komt is mede te danken aan de bezoekers van café Bolle Jan, die de vonken er al jaren vanaf zagen spatten tijdens hun escapes in het café.


Leipe Arie en Sjenet zullen elkaar het ja-woord geven rond 11.00 uur onder de overkapping van de Ritakerk te Boskant.

Om 12.00 begint in “De Vriendschap” de koffietafel met het thema: “Amsterdams happie” (kaarten verkrijgbaar bij “De Vriendschap”)

Om 14.15 begint het feest en is er de gelegenheid het prille bruidspaar te feliciteren.

In het dagelijkse leven is Sjenet, beter bekend als Colinda Markus geboren en getogen in Olland Colinda, die in werkelijkheid al 17 jaar gelukkig is met haar Eric, zag op 3 maart 1984 tijdens de carnaval het levenslicht en samen hebben ze 3 kinderen Steef van 6, Luus van 3 en Keet van 8 maanden. Colinda heeft 1 oudere broer Berry (oud adjudant ) en 1 jongere broer Richard en ze is kleindochter van ons allerbekende Betje Markus, die jarenlang te zien was in de optocht in Papgat, dus carnaval stroomt door haar aderen Colinda heeft een eigen nagelsalon aan huis waar ze met veel plezier werkt, naast dit werken en voor de kinderen en vriend te zorgen, zorgt ze ook nog voor de dieren in haar dierentuin. Tevens heeft ze ook schminken en grimeren als hobby en loopt ze vaak onherkenbaar mee in de optocht ook draagt ze haar steentje bij aan de prinsenzittingen in Papgat. Ze zegt dan ook Carnaval da vindt ik echt skon het is er dan ook echt met de paplippel door ons spap en ons smam ingegoten.

De bruidegom Leipe Arie daarentegen, en in werkelijkheid René van den Biggelaar is geboren en getogen in Nijnsel. Hij is 2 weken voor de carnaval geboren en wel op 07 maart 1974, en getrouwd met Marjolein Wielens. Samen hebben ze 2 kinderen Maud van 16 en Marijn van 14 welke jarig is op de dag van het themahuwelijk. In het dagelijkse leven is René werkzaam als directeur van Hendereson Nederland B.V. in Bladel, ook is hij (bestuurs) lid van CV de Heikneuters speelt hij trombone bij de kneuterkapel en bij blaasorkest Tiona. Hij heeft een hobby in de muziek en het fietsen zowel op de racefiets als op de mountainbike en houd van een verrassing. Ook aan de prinsenzitting draagt hij zijn steentje bij en kan hij nu zijn toekomstige bruid mooi toespelen als ze het podium bestreed. Al met al dus zeer gezien gasten bij diverse evenementen in Papgat.

Vandaar dat het nu eens tijd wordt dat ze eens een stabiel huwelijksleven gaan lijden voor zover dat dit mogelijk is met die 2 en ze dus in de onecht verbonden worden.

De organisatie wenst het bruidspaar en de familieleden een prachtige dag toe en hoopt weer net als voorgaande jaren op vele belangstellenden.