Home Agenda Clublied Boskant Kermis Thema huwelijk Over ons Contact
 
 

Thema huwelijk

Wild west huwelijk!

Verleden jaar hadden we Roze Dinsdag, dit jaar wordt het nog wat wilder. We gaan dit jaar wild west in de Woodside!

Dat dit huwelijk plaats gaat vinden is voor velen een wonder. Bruid Lolita Adrienne Maryan Dotwood stond niet bekend als een rustige dame. Integendeel: haar bijnaam was “ontembare Lolita”. Ze dreef haar ouders tot grote wanhoop en had alle huwbare jongemannen “uitgetest” en afgekeurd.

Dit was totdat cowboy Harry Sunnymountain in Woodside arriveerde. Harry was en is een man van weinig woorden, maar van des te meer daden. In de saloon vroeg Harry "ontembare Lolita" of zij zijn cowgirl wilde zijn. Vanaf dat moment had Lolita haar evenknie gevonden. Dit alles resulteert nu in een geweldig Wild West Huwelijk waar we met z’n allen van profiteren.
Lolita en Harry zullen elkaar het ja-woord geven rond 11.00 uur onder de overkapping van de Ritachurch te Boskant.

Om 12.30 begint in saloon “De Vriendschap” de "Wild West Lunch” (kaarten verkrijgbaar bij “De Vriendschap”)

Om 14.15 begint de receptie en is er de gelegenheid het prille bruidspaar te feliciteren.

In werkelijkheid is “Lolita” al ruim 25 jaar getrouwd met haar Hans, heeft ze 2 zoons (Nick 23 en Rowin 19) en een dochter (Maud 22), allen ook al voorzien van een partner.
Inmiddels heeft de oplettende lezer al door dat we in werkelijkheid van doen hebben met Rian van Stiphout.
Een zeer actief lid van de (blaos)Plekkers.
Zij maakt al vele jaren deel van het bestuur uit en is bij vrijwel alle door de Plekkers georganiseerde activiteiten betrokken. Daarnaast heeft ze ook nog een pedicurepraktijk. Je kunt dus wel stellen dat ze haar tijd goed ingevuld heeft.

Diegenen die een beetje Engels spreken weten allang dat Harry Sunnymountain, Hans Zonnenberg moet zijn.
Binnen Papgat een zeer bekend figuur: 6 jaar lid van de raad van 11 geweest, nog steeds achter de schermen actief bij Stichting Papgat, toneelmeester, en nog steeds betrokken bij de organisatie van de optocht en advertentiewerving voor de carnavalskrant.
Hij is samen met zijn vrouw Marie Ellen lid van ’t Skrothupke, waarbij zij ook nog een deuntje meeblaast in de Skrotkapel.
Hans is werkzaam bij de Gebroeders van Berkel.